De beste iPad tekenstandaard: een beoordeling

Carla Andrews 10-08-2023
Carla Andrews

In deze review vind je de beste iPad tekenstandaard. Van goedkoop en eenvoudig tot standaards die je digitale tekenervaring volledig verbeteren.

Tekenen of schrijven op je iPad thuis en in de studio kan soms onhandig aanvoelen, met de iPad in balans op je schoot of plat op tafel. Het voordeel van een iPad tekenstandaard is dat hij je iPad stevig houdt, zodat je op het scherm kunt tekenen zonder je zorgen te maken dat hij wegglijdt. Een ander voordeel is dat je door rechtop onder een hoek te werken veel beter zicht hebt op je kunstwerk, in plaats vanmet je nek over een tafel.

Met dat gezegd, laten we beginnen met de beoordeling van de beste iPad tekenstandaard.

Disclaimer: Fine Art Tutorials is een door lezers ondersteunde site. Wanneer u aankopen doet via links op deze site, kunnen wij een kleine commissie verdienen zonder extra kosten voor u.

Eletiuo Tablet Desktop Houder

Koop de Eletiuo Tablet Desktop Houder

Compatibiliteit: iPad Pro, iPad Air, iPad

Eigenschappen: verstelbaar, oplaadsleuf, Potloodsleuf, ondersteunt opladen van Potlood

De Eletiuo Tablet Desktop Holder biedt een naadloze ondersteuning voor je iPad. De standaard heeft een strak bamboe ontwerp. De iPad beweegt niet als je hem gebruikt, dankzij het anti-schud ontwerp met een grip voor de iPad en een grip aan de onderkant van de plank.

Het is verstelbaar in 4 verschillende hoeken, zodat je de hoek kunt aanpassen aan je werkplek en opstelling. Het is gemaakt van bamboe, dat duurzaam is. Het bord voelt comfortabel aan om op te tekenen, door de handsteun en de gladheid van het bamboe.

De Eletiuo Tablet Desktop Houder heeft ook een oplaadslot voor je iPad. Dit is een geweldige functie, omdat je dan kunt blijven werken zonder te hoeven stoppen om je apparaten op te laden. De Pencil slot is ook een handige toevoeging, zodat je je Apple Pencil dichtbij en veilig.

Het enige nadeel is dat de hoek niet verticaal kan worden ingesteld, dus als je het wilt gebruiken als kijkscherm om tv te kijken, is het misschien niet de meest geschikte optie. Voor tekenen en schrijven aan je bureau is het echter het perfecte montagebord, en goedkoper dan andere met een vergelijkbaar ontwerp op de markt.

Voor de prijs voelt dit aan als een high-end tekenstandaard en is het een geweldige optie voor wie een duurzame optie wil die lang meegaat.

Elevation Lab Drawing Table

Elevation Lab Drawing Table kopen

Compatibiliteit: Alle iPad-versies tot 13″ met of zonder hoesjes

Kenmerken: Verstelbaar, stabiel, plat opvouwbaar, geleverd met armsteun en Pencil standaard, werkt met iPad in portret of landschap

Zie ook: Hoe te voorkomen dat acrylverf uitdroogt - Fine Art Tutorials

De Elevation Lab tekentafel is een populaire en stevige steun, die compatibel is met alle versies van de iPad, van de iPad Pro tot de iPad Mini. Hij is gemaakt van staal en siliconen, voor stevigheid en duurzaamheid. De siliconen houden de iPad op zijn plaats, zodat hij niet verschuift terwijl u tekent.

Dit is een geweldige optie voor zowel professionele digitale kunstenaars als beginners. Hij kan worden ingesteld op hoeken tussen 6° en 45°, zodat u de perfecte hoek voor uw behoeften kunt vinden. De standaard kan ook plat worden opgevouwen, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is. Hij wordt geleverd met een armsteun en een potloodhouder, zodat u alles binnen handbereik hebt terwijl u tekent.

Omdat het ontwerp van de standaard slank en licht is, kunt u uw iPad gemakkelijk opladen terwijl u werkt. Hij is ook geschikt voor de iPad in staande of liggende modus.

Het belangrijkste nadeel van deze standaard is dat hij duurder is dan sommige van de andere opties op deze lijst. Het is echter een hoogwaardige en stevige standaard die jarenlang meegaat.

KU XIU opvouwbare magnetische standaard

KU XIU opvouwbare magnetische standaard kopen

Compatibiliteit: iPad Pro, iPad Air

Kenmerken: draagbaar, verstelbaar tot 360°, opvouwbaar, magnetisch gestroomlijnd ontwerp

De KU XIU opvouwbare magnetische standaard is een geweldige optie als u op zoek bent naar een draagbare en lichtgewicht iPad-standaard. Hij is gemaakt van een aluminiumlegering en rubber.

Het slanke en moderne ontwerp van de KU XIU standaard zou op elk bureau goed staan.

Er zijn twee verschillende versies, één voor een 12,9″ iPad Pro en één voor een 11″ iPad Pro, of iPad Air 5e en 4e generatie. Hij kan 360° draaien en ook 360° inklappen, dus als u een veelzijdige standaard wilt die zowel geschikt is om te tekenen als voor het bekijken van films en videogesprekken, kan dit een geweldige optie zijn. Werk met uw iPad in portret- of landschapsmodus, met hem rechtop ofbijna plat op de tafel.

Deze tekenstandaard is anders dan de gewone iPad-standaard omdat hij magnetisch is; hij heeft 88 kleine magneten en een rubberen achterkant voor extra grip.

Het nadeel van dit product is dat het niet geschikt is voor gebruik met een iPad-hoes en dat het aan de dure kant is in vergelijking met meer eenvoudige standaards.

Opgevulde ruimten iPad kussen

iPad kussen kopen

Compatibiliteit: Alle tablets, laptops

Eigenschappen: Draagbaar, kan op schoot of op een tafel worden gebruikt, verstelbaar tot 75°.

Zie ook: Koele kleuren in de kunst

De Padded Spaces iPad Pillow is een van de meest betaalbare laptopstandaards waarmee u comfortabel met uw tablet op schoot kunt werken. Hij is geschikt voor alle iPad-modellen en -generaties en kan op schoot of op een tafel worden gebruikt.

De standaard past ook op een laptop, zoals de MacBook Pro of MacBook Air, dus u kunt hem met al uw apparaten gebruiken. Dit is de perfecte standaard voor wie graag ontspannen op de bank digitaal tekent, het kussen is comfortabel en de standaard geeft geen krimp tijdens het tekenen.

Parblo PR112 tekentablet houder

Parblo PR112 tekentablet houder kopen

Compatibiliteit: Alle tablets tot 13″

Kenmerken: Betaalbaar, basisontwerp, 4 verstelbare hoeken van 25° tot 75°.

De Parblo PR112 tekentablethouder is een geweldige betaalbare optie voor kunstenaars die een basis iPad tekenstandaard willen.

Hij heeft antislipgrepen aan de basis, zodat hij goed blijft staan op tafels en bureaus. De standaard is ook licht en draagbaar, zodat u hem mee kunt nemen op reis.

Deze iPad-standaard is compatibel met alle tablets tot 13″, inclusief de iPad Pro en iPad Air. Hij heeft 4 verschillende verstelbare hoeken, van 25° tot 75°.

De beste algemene iPad tekenstandaard

Elk van de iPad tekenstandaards op deze lijst heeft zijn eigen gebruik. De Eletiuo Tablet Desktop Houder is de grootste standaard, die digitale kunstenaars het gevoel geeft dat ze met hun iPad aan een tekentafel of schildersezel tekenen. Het is een geweldige optie voor de studio en een geweldige optie voor professionele kunstenaars. Het heeft een potloodhouder en een armsteun, zodat je je stylus kunt opbergen en urenlang kunt tekenen zonder al te veel armvermoeidheid te krijgen. Deze functies maken het tekenen met deze iPad tekenstandaard aangenamer.

De Elevation Lab Drawing Table is ongelooflijk stevig en is een populaire optie onder professionele kunstenaars. Het wordt geleverd met een kunststeun en Apple Pencil-houder, dus het is ontworpen met digitale kunstenaars in het achterhoofd. Deze standaard is ontworpen voor zwaar gebruik en voelt rotsvast aan om op te tekenen.

Voor de meer casual digitale kunstenaar, die graag op de bank voor de TV tekent, is de Opgevulde ruimten iPad kussen is een must! U zult niet meer geconfronteerd worden met uw iPad die van uw schoot glijdt. Dit is een goedkopere optie in vergelijking met veel van de andere laptopstandaards op de lijst.

De prijs voor het strakste ontwerp gaat naar de KU XIU opvouwbare magnetische standaard Ondanks het feit dat het draagbaar en licht is, is het ook ongelooflijk stevig.

Voor kunstenaars die een iPad-standaard willen voor een budget, is de Parblo PR112 tekentablet houder is een goede optie. Hij is stevig, maar het ontwerp is niet zo strak als sommige andere standaards op de lijst.

Heeft u gekozen voor een iPad tekenstandaard?

We hopen dat je uit deze gids de beste iPad tekenstandaard voor jouw behoeften en praktijk hebt gevonden. Als je dit artikel leuk vond, deel het dan op sociale media via de onderstaande knoppen! We hebben een review over de beste iPad om te tekenen dus kijk er eens naar als je overweegt te upgraden naar een nieuw model! Als je een beginner bent in digitale kunst, lees dan onze tips voor digitale kunst en beste kunst software apps zodat u kunt beginnen met het maken van prachtige digitale tekeningen.

Carla Andrews

Carla Andrews is een gepassioneerd kunstenaar en tekenleraar die al meer dan tien jaar studenten inspireert. Ze heeft een Bachelor of Fine Arts-graad van het prestigieuze Maryland Institute College of Art en een Master of Fine Arts-graad van de gerenommeerde School of Visual Arts in New York City. Carla staat vooral bekend om haar vermogen om studenten van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus de grondbeginselen van schilderen en tekenen bij te brengen, met een focus op techniek, expressie en creativiteit. Ze heeft een positieve en boeiende stijl van lesgeven die studenten aanmoedigt om hun unieke artistieke stem te ontdekken. Als Carla niet in de klas is, is ze te vinden in haar atelier, waar ze haar vak blijft ontwikkelen en de grenzen van haar eigen artistieke capaciteiten verlegt. Haar passie voor kunst en toewijding aan lesgeven heeft haar een trouwe aanhang opgeleverd en haar blog Learn to Paint & Draw is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die zijn vaardigheden wil verbeteren en zijn creatieve potentieel wil ontdekken.