Beste reis aquarelpenseel

Carla Andrews 01-08-2023
Carla Andrews

Reiskwasten voor aquarelverf zijn essentieel voor elke kunstenaar die zijn kunst onderweg wil meenemen. Of je nu naar een nieuwe bestemming reist of gewoon de natuur intrekt, een betrouwbare reiskwast kan het verschil maken. Een goede reiskwast voor aquarelverf moet licht van gewicht zijn, duurzaam en in verschillende maten en vormen verkrijgbaar.

In deze gids bespreken we 5 reispenselen voor aquarel- en plakkaatverfschilderijen, zodat u de beste reiskwast kunt vinden voor uw budget en behoeften.

Disclaimer: Fine Art Tutorials is een door lezers gesteunde site. Wanneer u aankopen doet via links op deze site, kunnen wij een kleine commissie verdienen zonder extra kosten voor u. Alle prijzen die worden besproken, zijn de prijzen op het moment van schrijven.

Da Vinci Casaneo Synthetische Eekhoorn aquarel reispenselen

Da Vinci Casaneo Reispenseel kopen

De Da Vinci Casaneo Synthetische Eekhoorn reispenselen zijn een goede keuze voor elke kunstenaar onderweg. Deze penselen hebben synthetische Kazan eekhoornhaar haren, die een superieure vloeistof vasthoudend vermogen, fijne punten en veerkracht bieden. Vergeleken met andere penselen, zijn deze aan de zachtere kant. Dus als je op zoek bent naar een bijzonder veerkrachtig penseel, is Escoda Versatil misschien een betere optie. DeHet absorptievermogen van dit penseel is ongeëvenaard. Voor kunstenaars die lagen van washes willen maken, helpen ze om een mooie gelijkmatige dekking te creëren.

De borstelharen zijn er in verschillende vormen en maten, van quill rondjes tot vierkante en reisrondjes. De ronde penselen zijn zeer geschikt voor kleine details, terwijl de vierkante penselen geschikt zijn voor meer schilderachtige aquareltechnieken Vergeleken met andere aquarelpenselen voor op reis, bieden deze meer vormmogelijkheden.

De kwaliteit van deze penselen is top, met uitstekend vakmanschap en aandacht voor detail. Ze zijn ook zeer draagbaar, waardoor ze ideaal zijn voor plein air schilderen of andere buitenactiviteiten. Het handvat kan worden verwijderd om als kap te gebruiken, zodat de penselen kunnen worden beschermd en compact kunnen worden opgeborgen.

Zie ook: De beste verfkwast voor fijne details - Fine Art Tutorials

Ten slotte zijn ze compatibel met een breed scala van schildermediums zoals aquarel , gouache Omdat de haren synthetisch zijn, kunt u ze gebruiken met acryl, wat een voordeel kan zijn voor degenen die graag verschillende mediums gebruiken.

Raphaël Precisie reisborstels

Raphaël Precisie reisborstels kopen

De Raphaël Precision Travel Penselen hebben imitatie marterhaar, waardoor ze waterverf vasthouden, gouache De kortere handvatten maken ze ideaal om onderweg te schilderen.

Raphaël produceert al sinds 1793 kunstbenodigdheden van hoge kwaliteit in Frankrijk. Ze zijn een van de oudste penseelfabrikanten in Europa en staan bekend om hun toewijding aan uitmuntend vakmanschap. Hun penselen worden gemaakt met alleen de beste materialen en zijn favoriet bij professionele kunstenaars over de hele wereld. Of je nu een ervaren schilder bent of net begint, Raphaël's reispenseelsets bieden je alles wat je nodig hebt om onderweg prachtige kunstwerken te maken.

Krijg de Raphaël Le Voyageur Reisborstel Portemonnee Set die een Soft Aqua (maat 6) penseel, een Soft Aqua Quill (maat 3/0) en een Precision Round (maat 0) bevat. Het wordt mooi gepresenteerd in een reisetui, dus het is ideaal om mee naar buiten te nemen voor plein air aquarelleren Het bevat alle soorten penseel die je nodig hebt voor het maken van grote wassingen, kleine details en voor het gebruik van diverse aquareltechnieken.

Princeton Neptune Serie 4750 Synthetische Eekhoorn Reisborstels

Koop Princeton Neptune Serie 4750 Reisborstels

De Princeton Neptune Series 4750 Penselen van synthetisch eekhoornhaar zijn de perfecte keuze voor kunstenaars die op zoek zijn naar een penseel dat precisie en controle biedt. De zachtste synthetische eekhoornharen zorgen voor superieure beweeglijkheid en controle tijdens het schilderen, waardoor soepele en elastische penseelstreken mogelijk zijn. Deze penselen zijn verkrijgbaar in vier maten (4, 6, 8, 10) en hebben een unieke staartvorm die zowelDe prijs van deze penselen is ook heel redelijk in vergelijking met andere merken zoals Da Vinci Casaneo Travel Brushes of Raphael Precision Travel Brushes.

De Princeton Neptune Series 4750 Synthetic Squirrel Travel Penselen bieden een geweldige combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Ze zijn goed gemaakt met aandacht voor detail, waardoor ze een uitstekende schilderervaring bieden. De haren zijn zacht maar duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor aquarelleren en andere mediums zoals acryl of olie. Het lichtgewicht ontwerp maakt ze gemakkelijk te vervoeren.Al met al zijn deze penselen een uitstekende keuze voor elke kunstenaar die op zoek is naar een betrouwbare set reispenselen voor een betaalbare prijs.

Escoda Versatil Reisborstel

Escoda Versatil Reisborstel kopen

Escoda Versatil reispenselen zijn een goede keuze voor kunstenaars die op zoek zijn naar een kwaliteitspensel dat niet duur is. Ze houden hun taps toelopende punt goed vast en klikken terug op hun plaats tijdens het gebruik. Gemaakt van synthetische Kolinsky-vezels zijn ze een goede optie voor degenen die een goedkoper penseel willen dat ook met acryl kan worden gebruikt.

De aantrekkelijke metalen dop kan over de punt van het penseel worden geplaatst om de haren tijdens het vervoer te beschermen, of hij kan aan het uiteinde van het handvat worden bevestigd om er een normaal aquarelpenseel van te maken.

Deze penselen zijn handgemaakt van superieure materialen en bieden een uitzonderlijke snap, superieure absorptie en vochtretentie. Ze hebben ook een verhoogd kleurbehoud in vergelijking met andere aquarelpenselen van synthetische kolinsky-haren.

Een van de voordelen van de Escoda Versatil reispenselen is hun prijs. Ze zijn betaalbaarder dan de echte Kolinsky penselen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, van #2 tot #12, zodat u de perfecte maat voor uw behoeften kunt vinden.

Zie ook: De beste houtskool- en pastelfixeermiddelen om tekeningen te verzegelen

Silver Brush Black Velvet Voyage reisborstels

Silver Brush Black Velvet Voyage reisborstels kopen

De Silver Brush Black Velvet Voyage reisborstels, gemaakt van natuurlijk eekhoornhaar, hebben een zwart handvat en flexibele haren die zorgen voor een superieur absorptievermogen. Eekhoornhaar is zachter en heeft minder elasticiteit in vergelijking met kolinsky marter- of synthetische haren, maar de zwarte synthetische risslon filamenten waarmee de Silver Brush is gemaakt geven de borstel een kenmerkende 'snap'. Daarom is deborstelharen houden hun punt goed vast tijdens het gebruik.

Net als de andere borstels op de lijst kunnen de handvatten van de borstels worden verwijderd en gebruikt als kapjes om de borstelharen tijdens het vervoer te beschermen.

De borstelkoppen zijn ook bestand tegen slijtage en schuren, waardoor ze na verloop van tijd hun vorm behouden.

De Black Velvet Voyage Travel penselen van Silver Brush zijn verkrijgbaar in vier maten (2, 4, 6, 8). Er zijn minder maten beschikbaar in vergelijking met andere merken, maar ze hebben genoeg variatie om kunstenaars die detailwerken tot middelgrote wash-technieken willen maken tevreden te stellen. zodat u het perfecte penseel kunt vinden voor al uw schilderbehoeften. Hoewel er minder maten beschikbaar zijn, is een van de voordelen van deSilver Brush reiskwasten is dat ze goedkoper zijn dan andere merken. Hun grootste maat is onder de 35 dollar (op het moment van posten), en een set van alle vier de kwasten is rond de 122 dollar.

Al met al is de Silver Brush Black Velvet Voyage Travel Brush een uitstekende keuze voor kunstenaars die op zoek zijn naar een betrouwbare set reispenselen die superieure prestaties bieden tegen een betaalbare prijs.

Eindelijk

Welk type aquarelpenseel u ook kiest, het is belangrijk dat u er een kiest die past bij uw behoeften en budget. Met zoveel beschikbare opties vindt u zeker het perfecte penseel voor uw volgende avontuur!

Als u meer wilt weten over andere soorten aquarelpenselen, waaronder marter- en andere penselen van natuurlijk haar, lees dan onze bespreking van de beste aquarelpenselen voor artiesten.

Carla Andrews

Carla Andrews is een gepassioneerd kunstenaar en tekenleraar die al meer dan tien jaar studenten inspireert. Ze heeft een Bachelor of Fine Arts-graad van het prestigieuze Maryland Institute College of Art en een Master of Fine Arts-graad van de gerenommeerde School of Visual Arts in New York City. Carla staat vooral bekend om haar vermogen om studenten van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus de grondbeginselen van schilderen en tekenen bij te brengen, met een focus op techniek, expressie en creativiteit. Ze heeft een positieve en boeiende stijl van lesgeven die studenten aanmoedigt om hun unieke artistieke stem te ontdekken. Als Carla niet in de klas is, is ze te vinden in haar atelier, waar ze haar vak blijft ontwikkelen en de grenzen van haar eigen artistieke capaciteiten verlegt. Haar passie voor kunst en toewijding aan lesgeven heeft haar een trouwe aanhang opgeleverd en haar blog Learn to Paint & Draw is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die zijn vaardigheden wil verbeteren en zijn creatieve potentieel wil ontdekken.