Beste acrylverfmerken: Een uitgebreid overzicht

Carla Andrews 18-08-2023
Carla Andrews

Een overzicht van 14 van de beste merken acrylverf: vind er een die past bij uw schilderstijl en budget.

De kwaliteit van acrylverf kan van merk tot merk sterk verschillen. Een goede kwaliteit verf kan het hele schilderproces tot een plezier maken.

Het is belangrijk te weten op welke kenmerken u moet letten om uw unieke schilderproces soepeler te laten verlopen.

Gebruik deze gids om een merk acrylverf te vinden dat past bij uw schilderstijl en uw budget.

Disclaimer: Fine Art Tutorials is een door lezers ondersteunde site. Wanneer u aankopen doet via links op deze site, kunnen wij een kleine commissie verdienen zonder extra kosten voor u.

Golden Heavy Body Acrylverf

Nu winkelen

Attributen : Zware body, hoge pigmentbelasting, gladde consistentie, professionele kwaliteit, zeer geschikt voor impasto, levendige kleuren.

Beoordeling : 5/5

Dit is de originele lijn van Golden paint, die bekend staat om zijn gladheid, dikte en boterachtigheid.

Het in deze verf gebruikte bindmiddel is acrylemulsiegel, het pigmentgehalte is hoog met de maximale verhouding tussen pigment en bindmiddel.

Het gamma bevat een groot aantal kleuren met enkelvoudige pigmenten. De kleuren hebben een uitstekende lichtechtheid en duurzaamheid.

Golden gebruikt geen vulstoffen, extenders, toners, drogers of opacifiers in de verf. Dit betekent dat elke kleur wordt samengesteld op basis van de aard van het pigment. Daarom kan er enige variatie zijn in de verwerkingseigenschappen en het uiterlijk tussen kleuren. Kleuren die een hoge pigment/bindmiddelverhouding kunnen verdragen, zullen matter en dekkender drogen. De kleuren die niet kunnen verdragenmet een hoog pigmentgehalte drogen transparanter en glanzender op.

Deze wisselende eigenschappen zijn natuurlijk gunstig voor kunstenaars, want het betekent dat Golden-verven een ongelooflijk hoog pigmentgehalte hebben. Om de droogtijden, de dekkracht en de glans van het oppervlak zelf af te vlakken, voegt u een medium .

Zie ook: Realisme Schilderen 101: Hoe kleur realistisch mengen

Schmincke PRIMAcryl® Acrylverf

Nu winkelen

Attributen : Ultra high-end professionele kwaliteit, permanente kleuren, beste kwaliteit pigmenten, zware body.

Beoordeling : 5/5

Dit is de beste kwaliteit acrylverf, die kunstenaars een geheel nieuwe dimensie van levendigheid geeft om mee te werken. De 84 kleuren zijn intens, stabiel en blijvend, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor professionals.

De droogtijd van deze verf kan variëren van 5 minuten tot 50 minuten, afhankelijk van hoe dik de verf op het oppervlak is aangebracht.

De consistentie is pasta-achtig. Door de viscositeit van de verf kan deze door toevoeging van mediums worden veranderd van pasta-achtig tot aquarelachtig.

Gebruik traditionele technieken zoals nat-in-nat of impasto, of wacht tot elke laag droog is tussen de verfbeurten, en gebruik glazuren om kleuren en tinten te veranderen.

Verwacht dat de verf zich over het doek verspreidt, door de hoge pigmentbelasting. Er is bijna geen kleurverschuiving na droging en de verflaag droogt elastisch op, waardoor contouren en penseelstreek behouden blijven.

Rechtstreeks uit de tube is de consistentie vloeiend, waardoor ze geschikt zijn om te werken op een oppervlak dat tegen een ezel is gezet.

Het titaanwit in het assortiment is ongeëvenaard door zijn pigmentatie, opaciteit en dekkracht.

Old Holland Acrylverf

Nu winkelen

Attributen : Zware body (bijna stijf als olie), zorgvuldig geselecteerde pigmenten voor de beste verwerkingseigenschappen, gepatenteerde bindmiddelformulering.

Beoordeling : 5/5

Als 's werelds eerste producent van olieverf formuleerde Old Holland zorgvuldig en gamma van 168 dekkende en transparante lichtechte kleuren om de kenmerken van hun wereldberoemde olieverf te evenaren. Op die manier kon de verf als heavy body worden beschouwd.

In 1998 werden in hun laboratorium meer dan 250 pigmenten getest met unieke acrylbindmiddelen - niet alleen de meest gangbare. Ongeacht de kosten werden alleen de beste combinaties uit de tests geselecteerd. Als resultaat werd het New Masters acrylassortiment ontwikkeld. Dit bindsysteem is gepatenteerd en het pigmentgehalte is hoog, waardoor kunstenaars verf van superieure kwaliteit krijgen.

De kleuren hebben een hoge sterkte en drogen glanzend op. Old Holland heeft een assortiment metallic, parelmoer en iriserende kleuren, allemaal gemaakt met hetzelfde acrylbindmiddel.

Old Holland acrylverf is veelzijdig, zodat het met verschillende technieken kan worden gebruikt, wat het beste bij uw werkstijl past.

Gouden Open Acrylverf

Nu winkelen

Attributen : Trage droogtijd, zware body, hoge pigmentbelasting, zeer geschikt voor nat-in-nat technieken, levendige kleuren.

Beoordeling : 5/5

Voor de acrylschilder wiens grootste ergernis is hoe snel zijn verf droogt, heeft Golden 'open' acrylverf ontwikkeld. De droogtijd is vergelijkbaar met die van olie en blijft tot 100 keer langer werkbaar en nat dan gewone acrylverf.

U kunt de voordelen van olie ervaren, zoals de mogelijkheid om nat-in-nat te schilderen, of een enkele laag in de loop van een dag (misschien zelfs twee) te bewerken. Zo kunt u subtiele kleurverschuivingen creëren en naadloze verlopen mengen. Het voordeel is natuurlijk dat u door met acryl te werken de verf verdunt met water en niet met oplosmiddel (zoals u met olie zou doen), waardoor het een veel veiliger alternatief is. Het is het beste vanbeide werelden in dit opzicht.

De droogtijd is afhankelijk van de mate waarin de verflaag met water is verdund. Ongelooflijk dikke lagen zullen langzaam drogen. Als u dikke impasto schilderijen wilt maken, is het raadzaam Open Acrylverf te mengen met een impasto gel medium Als u deze verf gebruikt in combinatie met een ander merk, leg deze dan bovenop de sneldrogende verf, zodat de trager drogende verf dichter bij het oppervlak zit - anders kan de verflaag barsten.

Het beste van de langere open werktijd is dat de kleuren op je palet niet meteen opdrogen. Je kunt veel langer doorwerken met je gemengde kleuren.

De consistentie van de verf is vrij dik, dus als u wilt profiteren van de trage droging, maar meer transparante verf wilt, neem dan de glans medium ook. Door acryl te verdunnen met te veel water kan een zwakke verffilm ontstaan, dus door een medium toe te voegen om de vloeibaarheid te verhogen kunt u een sterke verffilm maken.

Winsor & Newton Artists' Acrylverf

Nu winkelen

Attributen : Geen verschil in natte en droge kleuren, hoge pigmentbelasting, transparant na droging, professionele kwaliteit, langzamer dan gemiddelde droging.

Beoordeling : 4.5/5

Dit zijn de fijnste acrylverven die Winsor and Newton produceert. Ze bieden de kunstenaar een langere open tijd dan gewone acrylverven. Daardoor kun je langer werken met kleuren op het palet en langer nat-in-nat schilderen.

De consistentie van de verf is tussen romig en dik, zodat hij goed werkt met een groot aantal schildertechnieken, waaronder impasto.

Het door Winsor and Newton gebruikte bindmiddel is uniek, omdat het zowel nat als droog transparant blijft. Hierdoor worden kleuren niet donkerder als ze drogen. Dit geeft u meer nauwkeurigheid bij het schilderen. Bij andere acrylverven kunnen problemen met de kleurafstemming optreden.

Winsor and Newton gebruikt zuivere pigmenten en de meeste van hun kleuren zijn gemaakt met enkelvoudige pigmenten. Hierdoor kunt u schone kleurenmengsels maken die niet modderen wanneer u meerdere pigmenten met elkaar mengt.

De prijs is gemiddeld voor verf van professionele kwaliteit, tubes beginnen bij 8,25 pond. Ze hebben een assortiment van 80 kleuren.

Acrylicos Vallejo Acrylverf

Nu winkelen

Attributen : Professionele kwaliteit, assortiment van enkelvoudige pigmentkleuren, matte afwerking, geen stabilisatoren of vulstoffen, zware body.

Beoordeling : 4.5/5

AV was een van de oorspronkelijke makers van acrylverf, zij brachten hun assortiment uit in 1972. Dit acrylverf assortiment is van uitstekende kwaliteit en geschikt voor zowel professionele als hobbyschilders.

De consistentie van de verf kan als zwaar worden beschouwd, maar de verf laat allerlei technieken toe, van het maken van ingewikkelde details tot mengen en impasto werk.

De verf droogt snel en de verflaag is duurzaam en flexibel met een matte afwerking. Door het ontbreken van stabilisatoren en additieven in de verf schijnen de kwaliteiten van de afzonderlijke pigmenten door. Elke afzonderlijke kleur is geformuleerd om de eigenschappen van het pigment aan te vullen.

Elk pigment in het gamma is gekozen om zijn maximale duurzaamheid en lichtechtheid. Het gebruikte bindmiddel is 100% acrylhars.

AV heeft een gamma van 89 acrylkleuren, een assortiment van organische pigmenten, aardkleuren en synthetische pigmenten. Ze gebruiken ook cadmiums en cobalts in hun verf. Uniek in dit gamma zijn twee verschillende titaanwit tubes die verschillende eigenschappen hebben, waarbij Anatase is ontworpen om beter te presteren dan gewoon titaanwit in kleurmengsels.

Liquitex Professionele Zware Body Acrylverf

Nu winkelen

Attributen : Zware body, hoge pigmentbelasting, professionele kwaliteit, zeer geschikt voor impasto, veel kleurkeuze in het gamma.

Beoordeling : 4.5/5

Liquitex Professional acrylverf is er in twee assortimenten: heavy body en soft body. Heavy body verf is veel dikker, met een hogere viscositeit. Deze verf is perfect voor impasto schilderen omdat het scherpe penseelstreken en paletmesmarkeringen behoudt, waardoor u prachtige texturen in uw werken kunt creëren.

De open werktijd van Liquitex Professional Heavy Body verf is langer dan die van standaard acrylverf, namelijk ongeveer 35 minuten.

Door de oppervlaktesleep is de verf gemakkelijk te hanteren en te mengen.

Er zijn 105 kleuren in het assortiment - de meeste kleuren gebruiken één pigment, wat zorgt voor een uitstekende levendigheid en zuivere kleurmengingen. De verf is geladen met pigment, waarbij minimale hoeveelheden drogers en vulstoffen worden gebruikt.

Na droging is de verffilm flexibel, waterbestendig, duurzaam, UV-bestendig en niet vergelend. De verffilm droogt op tot een uniforme satijnen afwerking. Dit betekent dat vernissen niet nodig is, maar Liquitex produceert hun eigen Permanente vernis waarmee u het schilderij een rijke, harde glans kunt geven.

Zie ook: Beste tekentablet: grafische tabletten voor kunstenaars

Er is een minimale kleurverschuiving van nat naar droog, zodat u er zeker van kunt zijn dat de kleuren die u op het doek aanbrengt dezelfde tint en kleurschakering hebben als toen ze nat waren.

Als je ervoor kiest om zware bodypaint te proberen, haal dan wat paletmessen ook en begin te experimenteren met een impasto-techniek - een ongelooflijk leuke en spontane schildermethode die schitterende resultaten kan opleveren. Dikkere verf leent zich uitstekend voor deze techniek. Liquitex is ook briljant om te gebruiken bij multimediamethoden, drukwerk en experimentele methoden.

Liquitex Professionele Soft Body Acrylverf

Nu winkelen

Attributen Lage viscositeit, glad, zelfnivellerend, levendige kleuren, verspreidt zich gemakkelijk over het doek, geweldig voor detailwerk.

Beoordeling : 4.5/5

Deze verf is glad en romig en heeft zelfnivellerende eigenschappen. Hij heeft een lage viscositeit, waardoor hij perfect is voor detailwerk of technieken als glaceren.

Als u een glad verfoppervlak wilt bereiken, met een uniforme satijnachtige glans, zal deze verf u daarbij helpen.

Het pigmentgehalte in het Soft Body assortiment is net zo hoog als in het Liquitex Heavy Body assortiment, de kleuren komen er net zo levendig en zuiver uit. Het hoge pigmentgehalte geeft een uitstekende dekking.

Er zijn 89 kleuren beschikbaar in het soft body assortiment, waaronder enkele fluorescerende en iriserende kleuren. Liquitex maakt hun kleuren met hoge normen voor atelierveiligheid in gedachten - ze zijn veilig voor gebruik in educatieve omgevingen. Ze hebben een niet-giftige cadmiumvrije reeks, die in 2017 werd uitgebracht na drie jaar van onderzoek en ontwikkeling. Dit is geweldig voor de veiligheid en milieubewustzijn.kunstenaars die het zware metaal niet als pigment willen gebruiken.

Royal Talens Amsterdam Expert Acrylverf

Nu winkelen

Attributen : Voornamelijk enkelvoudige pigmenten gebruikt, dikke consistentie, goede kleurmogelijkheden.

Beoordeling : 4/5

Amsterdam heeft 70 lichtechte kleuren in hun expertassortiment. Er worden voornamelijk enkelvoudige pigmenten gebruikt die bij menging intense kleuren opleveren.

Onder museumomstandigheden blijft de oorspronkelijke kleur minstens 100 jaar onveranderd.

De viscositeit van het expert gamma is hoger dan die van hun standaard gamma verf. De consistentie is dik en boterachtig.

De verflaag droogt op tot een uniforme glansgraad en de verflaag is ongelooflijk flexibel doordat het bindmiddel bestaat uit 100% acrylhars.

De verftubes zijn recycleerbaar en ze zijn ook doorzichtig. Dat betekent dat je gemakkelijk de echte kleur van de verf kunt zien, in plaats van een plaatje van een staaltje, wat de kleurkeuze wat gemakkelijker maakt.

In het assortiment maakt Royal Talens Oxide Black, dat donkerder lijkt dan Ivory Black. Ivory Black heeft dofblauwe ondertonen, waar Oxide Black neutralere ondertonen heeft en minder licht reflecteert. Als je graag in grijstinten werkt, met een zwarte achtergrond of gewoon wat ultradonkere schaduwen wilt maken, zou deze kleur een goede aanvulling op je palet kunnen zijn.

Daler Rowney Cryla Acrylverf

Nu winkelen

Attributen : Hoog pigmentgehalte, zware body, zeer geschikt voor impasto werk.

Beoordeling : 4/5

De eerste acrylverf ooit geproduceerd, werd uitgebracht in 1963. Deze verf is van professionele kwaliteit en heeft een zware body. De 87 kleuren zijn ongelooflijk populair bij kunstenaars wereldwijd.

De verf heeft een hoog gehalte aan lichtechte pigmenten. De verf voelt zwaar aan onder het penseel, waarbij de verf in elke streek een scherpe structuur behoudt. Als impasto schilderen je ding is, dan is deze verf geschikt voor een breed scala aan impasto technieken.

Holbein Acryl Gouache

Nu winkelen

Attributen : Acrylgouache, droogt mat op, zachte body, goed voor illustratieve stijlen en het maken van werk voor drukwerk, sneldrogend.

Beoordeling : 4/5

Deze verf is een hoofdbestanddeel voor illustratoren. Ze zijn ongelooflijk gemakkelijk in lagen aan te brengen omdat de verf snel droogt. De verflaag ziet er fluweelzacht en levendig uit wanneer ze droogt. Er is geen merkbare kleurverschuiving van nat naar droog, de kleuren lijken uniform.

Het is vooral handig voor als u uw werk wilt scannen, omdat het mat opdroogt en dus geen schittering afgeeft.

In tegenstelling tot plakkaatverf is de verflaag na droging watervast en dus niet opnieuw verwerkbaar. Dit betekent dat kleuren niet in elkaar overlopen bij het aanbrengen van lagen.

Als u gewend bent te schilderen met gouache of aquarel en wilt overstappen op acryl, is dit een goede plek om te beginnen.

Sennelier Abstracte Acrylverf

Nu winkelen

Attributen : Verfzakjes zijn ideaal voor op reis, levendige kleuren, tussen zware en middelzware consistentie.

Beoordeling : 4/5

Sennelier kleuren worden gemaakt in Frankrijk en verpakt in een flexibel zakje. Dankzij de zakjes zijn deze verven uitstekend geschikt voor op reis, omdat ze bestand zijn tegen druk en een slanke vorm hebben. Ze zijn gemakkelijk in te pakken en mee te nemen op het vliegtuig (u kunt er zeker van zijn dat ze niet lekken). De verf blijft op deze manier beter bewaard, omdat er geen lucht in de tube kan komen om de verf te drogen.

Onder de 60 tinten van het assortiment heeft Sennelier 34 kleuren met één pigment. Er zijn 36 kleuren die een satijnen afwerking geven en 12 die hoogglans zijn. De kleuren hebben een hoge pigmentbelasting.

De consistentie van de verf is tussen romig en dik, maar Sennelier noemt het 'Heavy Body'.

Budgetvriendelijke acrylverf

Winsor & Newton Galeria

Nu winkelen

Attributen : Ongelooflijke waarde voor de prijs, ze kunnen gebruikt worden als professionele verf.

Beoordeling : 3.5/5

Dit assortiment is ideaal voor de kunstenaar die een verf van goede kwaliteit wil voor een betaalbare prijs. Het zijn 'studentenverven', dus de pigmentdichtheid is niet zo hoog als die van professionele verf. Het pigmentgehalte is echter goed, dus de dekking en levendigheid van de verf zijn aanzienlijk beter dan bij verfseries met een vergelijkbare prijs op de markt.

Er zijn 60 kleuren in het assortiment. De kleuren zijn helder en sterke kwaststrepen behouden hun vorm. De opaciteit en duurzaamheid van de verf is ook goed, maar weer niet zo hoog als wanneer u kiest voor verf van professionele kwaliteit.

Daler Rowney Systeem 3

Nu winkelen

Attributen : Zuinig, goed assortiment kleuren, gemakkelijk te gebruiken

Beoordeling : 2.5/5

Een populaire verf voor studenten, misschien wel de goedkoopste op de lijst.

De consistentie van de verf is soft body, zodat de penseelstreken bij het aanbrengen op het doek egaal worden en het verfoppervlak er glad uitziet. De verf is gemakkelijk uit te smeren, zodat je er grote delen van het doek mee kunt bedekken. Deze verf is geschikt voor detailwerk rechtstreeks uit de tube, je hebt niet veel water nodig om ze te verdunnen.

Sommige van de kleuren zijn niet lichtecht, wat betekent dat de kleur na verloop van tijd zal veranderen als hij eenmaal droog is. Omdat de kleuren geen hoge graad van duurzaamheid hebben, zijn ze niet aan te bevelen om verkoopbare werken mee te maken. Deze verf is geweldig om te bestuderen en om mee te experimenteren als je begint, maar als je je werk gaat verkopen, denk er dan aan om verf van een hogere kwaliteit te proberen.

Deze verf kan een schitterende schilderervaring bieden en de prijs om te beginnen is voordelig. Voor een beperkt palet (8 kleuren) van alle basiskleuren kunt u rekenen op minder dan 25 pond.

Met een professioneel assortiment verf zou je voor hetzelfde bedrag gemiddeld slechts drie kleuren kunnen krijgen. Je hebt niet veel andere materialen nodig om te beginnen met schilderen, alleen papier en penselen - het kan heel goedkoop zijn om een hobby te beginnen waar je van gaat houden. Daler Rowney maakt ook een System 3 serie penselen, die uitstekend samengaan met hun acrylverf, zie hier .

Wat zijn de kwaliteiten van de beste merken acrylverf?

Acrylverfmerken hebben elk hun eigen herkenbare eigenschappen. In sommige gevallen zijn de onderscheidende eigenschappen van een verfassortiment geschikt voor bepaalde schildertechnieken en -toepassingen. Een verfassortiment kan echter kenmerken hebben waardoor het betere kwaliteit Wat zijn deze speciale kenmerken? Laten we het uit elkaar halen...

Pigmentbelasting en kwaliteit van het gebruikte pigment

Dit heeft betrekking op de hoeveelheid pigment in de verf in verhouding tot het bindmiddel en de vulstoffen of drogers (als de verf die bevat).

Een pigment van hoge kwaliteit is een pigment dat lichtecht en permanent is. Dit betekent dat het de tand des tijds zal doorstaan en dat kleuren gedurende tientallen jaren onveranderd blijven door hun omgeving. De ASTM meet de duurzaamheid van een pigment, V is slecht, II is goed en I is uitstekend. Onder galerieomstandigheden kan een pigment met een beoordeling I meer dan 100 jaar onveranderd blijven.

Als u eenmaal jaren schilderervaring hebt, begrijpt u de werking van veel verschillende pigmenten en weet u welke het beste werken voor u en uw kunstpraktijk.

Een merk acrylverf van goede kwaliteit moet hoofdzakelijk verven met één pigment produceren, omdat dit schilders de hoogste kleurzuiverheid biedt en de mogelijkheid om zo zuiver mogelijke mengsels te maken.

Acrylverf merken viscositeit: heavy body vs soft body

Heavy body acrylverf heeft een hoge viscositeit. Het is stijver dan normale acrylverf, zoals olieverf rechtstreeks uit de tube aanvoelt. Heavy body acryl leent zich voor schildertechnieken zoals impasto, waarbij de verf dik op het doek wordt aangebracht. De stijve consistentie betekent dat penseel- of paletmesstreken hun vorm en textuur op uw verfoppervlak behouden. U kunt gemakkelijk zwarelichaam acryl meer vloeistof met de toevoeging van water of een acrylmedium .

Medium body, ook wel zachte acrylverf genoemd, heeft een lagere viscositeit. Medium body verf leent zich voor detailwerk en glaceren zonder dat er extra water of medium nodig is om het te verdunnen. Vloeibare acrylverf, zoals die van Gouden zijn ultra lopend, met de consistentie van zware room. Dit maakt deze verven geschikt voor acrylgieten .

Acrylverf merken droogtijd: Open acrylverf vs gewone acrylverf

'Open acrylverf' is acrylverf die speciaal is samengesteld om een langere open werktijd te hebben. Dit is kenmerkend voor het merk Golden Acrylics. Open acrylverf kan er ongeveer 100 keer langer over doen om te drogen dan normale acrylverf. De gemiddelde droogtijd voor normale (niet-open) acrylverf is 5 tot 45 minuten, afhankelijk van hoe dik de verf is aangebracht.

De afwerking van de verf

De meeste merken acrylverf drogen satijnachtig op. Verven met zeer weinig 'nivelleringsmiddel', een vulmiddel dat wordt gebruikt om de glans en consistentie van de verf in evenwicht te brengen, zullen na droging een verschillend uiterlijk hebben als gevolg van de verschillende kwaliteiten van de pigmenten die ze bevatten. Een soort acrylverf die 'acrylgouache' wordt genoemd, droogt mat op. In tegenstelling tot plakkaatverf is het niet verwerkbaar zodragerehydrateerd - het gedroogde oppervlak is waterbestendig zoals gewone acrylverf.

Inhoud van de map

Droogmiddelen, vulstoffen, stabilisatoren, extenders, opacifieermiddelen en modificeermiddelen beïnvloeden allemaal de fysische eigenschappen van de verf. Stabilisatoren kunnen de droogtijd en de dikte van de verf egaliseren, waardoor u een consistente kwastbaarheid bij alle kleuren krijgt en zelfs open werktijden.

Als in een acrylverf te veel drogers en vulstoffen worden gebruikt, heeft dat geen positief effect op de kwaliteit van de verf, omdat er dan minder pigment is ten opzichte van het bindmiddel en andere ingrediënten, waardoor kleuren dof kunnen lijken.

Prijzen acrylverf merken

Vergeet niet dat de belangrijkste factor die de prijs van een tube verf bepaalt, het gebruikte pigment is. Verfmerken die de maximale hoeveelheid pigment gebruiken, zonder extra vulstoffen te gebruiken om de verf te verdikken, in combinatie met een kwaliteitsbindmiddel zullen uiteraard duurder zijn.

Meestal is het de moeite waard om iets meer te investeren in een verf die je met meer plezier gebruikt. Bovendien heb je meer aan een tube van een merk dat verf maakt met een hoog pigmentgehalte, de verf zal zich veel verder over het doek verspreiden. Het is essentieel om een verf van goede kwaliteit te kopen als je van plan bent je werk te verkopen, of het zelfs lange tijd voor jezelf te houden.

Eindelijk

Om uw perfecte assortiment acrylverf te vinden, moet u soms wat experimenteren, maar inzicht in de kwaliteiten van de verschillende verfmerken kan u helpen uw go-to verf te vinden.

Als u nog meer acrylschilderbenodigdheden wilt inslaan, kijk dan bij onze winkel .

Beste acrylverf: Pin it!

Als u iets op deze site bijzonder nuttig vindt, kunt u een donatie aan mij doen via PayPal. Ik neem veel tijd om elk onderwerp te onderzoeken en te schrijven, zodat elke tutorial zo gedetailleerd mogelijk is en ik maak al mijn inhoud vrij beschikbaar. Elke kleine donatie (zelfs de prijs van een kopje koffie!) kan mij helpen om de lopende kosten van de site te dekken. Alle hulp van mijn lezers is zeer welkom.gewaardeerd :).

Volg de link in de onderstaande knop om deze site te steunen.

Carla Andrews

Carla Andrews is een gepassioneerd kunstenaar en tekenleraar die al meer dan tien jaar studenten inspireert. Ze heeft een Bachelor of Fine Arts-graad van het prestigieuze Maryland Institute College of Art en een Master of Fine Arts-graad van de gerenommeerde School of Visual Arts in New York City. Carla staat vooral bekend om haar vermogen om studenten van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus de grondbeginselen van schilderen en tekenen bij te brengen, met een focus op techniek, expressie en creativiteit. Ze heeft een positieve en boeiende stijl van lesgeven die studenten aanmoedigt om hun unieke artistieke stem te ontdekken. Als Carla niet in de klas is, is ze te vinden in haar atelier, waar ze haar vak blijft ontwikkelen en de grenzen van haar eigen artistieke capaciteiten verlegt. Haar passie voor kunst en toewijding aan lesgeven heeft haar een trouwe aanhang opgeleverd en haar blog Learn to Paint & Draw is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die zijn vaardigheden wil verbeteren en zijn creatieve potentieel wil ontdekken.