Beste acryl het Schilderen Leerprogramma's

Carla Andrews 03-06-2023
Carla Andrews

In deze gids vindt u 18 acrylschildertutorials om uw vaardigheden te verbeteren, van de beste verfmerken tot het mengen en mengen van kleuren. In de tutorials in deze lijst kunt u alles leren over acrylverf, de werking ervan en hoe u uw acrylschildervaardigheden kunt verbeteren. Als u een complete beginner bent, kunt u zich door elke tutorial heen werken, waarbij u eerst leert over de benodigdheden, en dan watAls je een gevorderde schilder bent, kies dan een tutorial die je wilt leren!

Disclaimer: Fine Art Tutorials is een door lezers ondersteunde site. Wanneer u aankopen doet via links op deze site, kunnen wij een kleine commissie verdienen zonder extra kosten voor u.

Beste acrylverf merken

Onze eerste acrylschildertutorial op de lijst is een overzicht van de beste merken acrylverf Met deze review kun je meer leren over de ingrediënten die acrylverf maken, de werkingseigenschappen en hoe deze eigenschappen per merk verschillen. Bovendien kun je het perfecte acrylverfmerk vinden voor jouw behoeften als kunstenaar. Er zijn veel acrylverfmerken op de markt, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Als je liever met dikke acrylverf werkt, koop dan een zware varianten als u fijne details wilt schilderen, zorg dan voor zachte acrylverf. Verder kunt u vloeibare acrylverf krijgen, die zeer geschikt is voor het maken van glazuren en zelfs voor gebruik met een airbrush-tool.

Samengevat zijn hier vier toppers, van de beste acrylverf merken:

1. Gouden zware acrylverf

2. Gouden Open Acryl

3. Liquitex Professional zachte acrylverf

4. Winsor & Newton Artists acrylverf

Acrylverf mediums

De tweede acrylschildertutorial voor beginners op de lijst gaat over acrylverf mediums U kunt de consistentie van uw verf veranderen met een medium, waardoor het dikker of dunner, glanzend of mat wordt. Zoek een medium voor uw schilderpraktijk om volledig aangepaste resultaten te bereiken die uniek zijn voor uw praktijk. U kunt bijvoorbeeld acrylverf met een zware body verdikken met een gel medium om textuur op het doek te creëren, dikke verf op te bouwen om structuur en bijna sculpturale effecten te creëren. Je kunt ook wat glazuurmiddel in zachte acrylverf, waardoor de verf vloeibaar en doorschijnend wordt. Hierdoor kunt u de glaceertechniek toepassen, waarbij u de kleurprofielen van eerdere lagen kunt wijzigen en subtiele details aan uw schilderijen kunt toevoegen.

Beste ondergrond voor acrylverf

Acrylverf is een veelzijdig medium, dus je kunt het gebruiken op een aantal acrylverf oppervlakken In dit overzicht hebben we de beste opties uitgezocht, zodat u een oppervlak kunt kiezen dat stabiliteit biedt en uw gewenste grootte, gewicht en gladheid. Bijvoorbeeld houten panelen zijn extra glad, dus zeer geschikt voor detailwerk, terwijl doeken hebben een lichte oppervlaktestructuur. Doeken hebben echter het voordeel dat ze veel lichter zijn en gemakkelijk te vervoeren wanneer je op grote schaal werkt. Als je een beginner bent met een budget, probeer dan je vaardigheden te oefenen op acrylpapier voordat je gaat investeren in duurdere doeken. Voor een overzicht van de beste acrylpapier bekijk dan onze gids!

Zie ook: Photoshop handleiding: tips en gebruik voor traditionele kunstenaars

Acrylverfkwasten: beoordeling

In deze acrylschildertutorial hebben we de beste acrylverfkwasten Acrylpenselen zijn gemaakt van synthetische vezels en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

De belangrijkste factor bij het kiezen van acrylpenselen is de stijfheid van de haren, omdat die van invloed is op het vermogen om de verf over het oppervlak te bewegen en op het gemak waarmee de verf onder controle kan worden gehouden. zacht acrylpenseel met lange haren, zoals een rond of liner penseel. Zachte borstels werken het beste met zacht lichaam en vloeibare acrylverf.

Stuggere acrylpenselen zijn ideaal om snel grote kleurvlakken te schilderen, met zware bodypaint In onze handleiding vindt u aanbevelingen voor alle beste merken acrylverfpenselen voor verschillende budgetten.

Zie ook: Plakkaatverf vs acrylverf: de belangrijkste verschillen

Beste paletten voor acrylschilderen

Paletten voor acrylschilderen zien er iets anders uit dan paletten voor olieverf en aquarelverf. Acrylverf droogt snel, dus heb je een palet nodig dat gemakkelijk schoon te maken is. In onze handleiding bespreken we de beste opties voor kunstenaars die in het atelier werken en kunstenaars die buiten willen gaan schilderen. Onze topkeuze is het Masterson Sta-Wet palet, omdat dit afsluitbaar is, zodat de verf niet snel droogt.

Stop het uitdrogen van acrylverf tutorial

Een van de opvallendste eigenschappen van acrylverf in vergelijking met andere mediums is dat het zo snel droogt en, eenmaal droog, niet oplosbaar is. Dat is geweldig voor kunstenaars die graag snel werken, maar het kan een obstakel vormen bij het gebruik van de mengtechniek om zachte randen en verlopen te creëren. Er zijn een aantal manieren om vertragen het droogproces van acryl In onze acrylschildertutorial leer je welke mediums je kunt gebruiken om het droogproces te vertragen en hoe je kleuren nat kunt houden op je palet.

Handleiding voor het schoonmaken van acrylverfpenselen

Maak uw acrylverfpenselen schoon In deze acrylschildertutorial geven we 6 tips over hoe je je penselen kunt schoonmaken en bewaren, zodat ze zacht en veerkrachtig blijven en optimaal presteren.

We delen ook een werkwijze om opgedroogde acrylverf uit penselen te verwijderen. Je hoeft je favoriete penselen niet weg te gooien als acrylverf in de haren droogt. Volg de eenvoudige stappen om de uitgeharde verf te verwijderen.

Acrylschildertechnieken

De meeste tutorials op deze lijst hebben tot nu toe betrekking op acrylschilderbenodigdheden, maar als u eenmaal weet hoe de benodigdheden werken, is de volgende stap om leer enkele technieken breng ze dan in praktijk.

In onze handleiding vindt u technieken om textuur te creëren, kleurverlopen te mengen en glaceren, schenken en meer! Er zijn misschien een of twee technieken waar je nog niet van gehoord hebt en die je zelf wilt proberen.

Impasto schildertechniek

De impasto techniek is geweldig voor acrylschilders die textuur willen creëren en diepte en dimensie aan een kunstwerk willen toevoegen. Impasto is de techniek waarbij dikke verf op het oppervlak wordt geplakt, om een gevoel van beweging en een schilderachtig uiterlijk te creëren. Kunstenaars kunnen ervoor kiezen om textuur te schilderen met een stijf penseel of met een paletmes. Deze handleiding behandelt alles wat u moet weten om met de techniek aan de slag te gaan, vande benodigdheden voor de applicatiemethode, het proces en enkele inspiraties van beroemde kunstenaars die deze techniek gebruikten.

Olieverf vs acrylverf tutorial

In deze acryl schilderij tutorial, we acryl- en olieverf vergelijken Als je niet weet welke verf je voor je volgende project moet gebruiken, is dit een nuttig artikel. We behandelen de belangrijkste verschillen tussen acryl- en olieverf, zoals droogtijd, verwerkingseigenschappen en duurzaamheid. Dit is ook een goede handleiding voor degenen die overwegen om van acryl over te stappen op schilderen met olieverf.

Kleuren mengen

Een van de belangrijkste en moeilijkste vaardigheden die je als kunstenaar zult leren is hoe kleuren nauwkeurig te mengen Begrijpen hoe je nauwkeurig waarden mengt, hoe je de verzadiging van een kleur verandert en hoe je kleurprofielen kiest die passen bij de compositie van je werk, maakt je schilderijen veel succesvoller. In onze handleiding over kleur mengen leren we wat van het jargon over kleur mengen en laten we stap voor stap zien hoe je nauwkeurig kleur mengen benadert vanuit een referentie.

Acrylverf op hout tutorial

Acrylschilderij op hout is een leuke en unieke manier om kunstwerken te maken. In deze handleiding bespreken we de benodigdheden die je nodig hebt en hoe je het houten oppervlak voorbereidt voordat je gaat schilderen. We delen ook enkele ideeën voor acrylschilderen en projecten die je op hout kunt proberen.

Tips voor het mengen van acrylverf

Acrylverf mengen is een beetje anders dan andere mediums omdat het snel droogt, dus je moet een medium toevoegen om de droogtijd te vertragen. In deze acrylschildertutorial tonen we een paar verschillende methoden om te mengen en geven we advies over hoe je je acrylverf nat genoeg houdt om te mengen. Het maken van naadloze mengingen is een essentiële vaardigheid, vooral als je grote verlopen schildert, bijvoorbeeld luchten, zeegezichten ofachtergronden.

Beginnerscursus acrylschilderen

Deze acrylverf handleiding is een uitgebreide gids over hoe te beginnen met acrylverf Gebruik het als naslagwerk als u niet weet waar u moet beginnen. We behandelen de acrylschilderbenodigdheden die u nodig hebt, hoe u uw werkplek instelt en enkele acrylschildertechnieken voor beginners. Na het lezen van deze gids bent u klaar om te beginnen oefenen en uw eigen kunstwerken in acryl te maken!

Vernis een acryl schilderij tutorial

Uw acrylschilderijen vernissen is een belangrijke stap in het proces, het voegt een beschermlaag toe en kan de kleuren versterken. In deze handleiding nemen we de verschillende soorten vernis met u door, hoe u het aanbrengt en wanneer u het moet doen. We delen ook een paar tips voor het oplossen van veel voorkomende vernisproblemen.

Beste schildersezels voor acryl

Een schildersezel is een belangrijk stuk gereedschap voor elke schilder, of je nu een beginner of een professional bent. In deze acrylschildertutorial delen we de beste ezels voor acrylschilders Ook geven we een paar tips voor het opzetten en het gebruik van de ezel.

Compositie in kunst tutorial

Deze is niet specifiek voor acrylschilderen, maar is een geweldige handleiding om te leren... hoe schilderijen te componeren Een goede compositie is voor elke kunstenaar een belangrijke vaardigheid om te leren, omdat het een schilderij kan maken of breken. In deze tutorial bespreken we de elementen van een goede compositie, zoals hoe je een brandpunt kiest en hoe je het oog naar het kunstwerk leidt, en delen we enkele tips over hoe je die kunt toepassen op je eigen werk.

Ideeën voor acrylschilderen

Als je eenmaal wat acrylschildertutorials hebt gelezen en bekeken, heb je wat ideeën nodig om te schilderen! In deze tutorial vind je 11 ideeën voor acrylschilderen en tutorials, van landschappen tot abstracten, portretten en meer. Een heel leuk idee, is een nachtelijke hemel schilderen en met de spettertechniek verf over je hemelverloop vegen om de indruk van sterren te wekken.

Eindelijk

Als je eenmaal een paar acrylschildertutorials hebt doorgenomen, waarom neem je dan geen cursus acrylschilderen op Skillshare Er zijn honderden cursussen gemaakt door getalenteerde, professionele kunstenaars, zodat u uw nieuwe kennis in de praktijk kunt brengen. Bekijk onze ideeën voor landschapschilderkunst als je een groter aantal landschappen wilt schilderen.

Als je hebt genoten van onze favoriete acrylverf tutorials, geef het dan een share op sociale media via de knoppen hieronder.

Carla Andrews

Carla Andrews is een gepassioneerd kunstenaar en tekenleraar die al meer dan tien jaar studenten inspireert. Ze heeft een Bachelor of Fine Arts-graad van het prestigieuze Maryland Institute College of Art en een Master of Fine Arts-graad van de gerenommeerde School of Visual Arts in New York City. Carla staat vooral bekend om haar vermogen om studenten van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus de grondbeginselen van schilderen en tekenen bij te brengen, met een focus op techniek, expressie en creativiteit. Ze heeft een positieve en boeiende stijl van lesgeven die studenten aanmoedigt om hun unieke artistieke stem te ontdekken. Als Carla niet in de klas is, is ze te vinden in haar atelier, waar ze haar vak blijft ontwikkelen en de grenzen van haar eigen artistieke capaciteiten verlegt. Haar passie voor kunst en toewijding aan lesgeven heeft haar een trouwe aanhang opgeleverd en haar blog Learn to Paint & Draw is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die zijn vaardigheden wil verbeteren en zijn creatieve potentieel wil ontdekken.